Doi oameni au murit, iar trei au fost grav răniţi într-un accident rutierprodus, vineri după-amiază, pe DN2B, în localitatea Cilibia, judeţul Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Buzău, din primele date de la faţa locului a reieşit că, în timp ce se deplasa pe DN 2B, dinspre Brăila către Buzău, o şoferiţă în vârstă de 65 de a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus la volanului căruia se afla un conducător auto de 46 din, Brăila. 

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferiţei şi a şoferului, dar şi cu rănirea pasagerilor din maşina bărbatului: 3 persoane cu vârstele cuprinse  între 18 şi 42 de ani, toţi din Brăila. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Toate victinele au fost preluate şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

Încauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.