Fotbalistul echipei CFR Cluj, Andrei Burcă, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi trebuie să de dăruiască total la meciul cu Randers, din Conference League, pentru a obţine cele trei puncte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Întâlnim o echipă puternică, o echipă agresivă, care a început cu dreptul această grupă. Trebuie să ne dăm viaţa mâine pe teren, să facem un meci bun pentru că nu a fost începutul pe care l-am dorit în Cehia şi trebuie să acumulăm puncte. Asta ne dorim, o să intrăm determinaţi, concentraţi mâine pe teren, o să ne dăm fiecare viaţa şi încercăm să luăm toate cele trei puncte. Trebuie să facem tot posibilul să ieşim învingători”, a spus Burcă.

Întrebat dacă se mulţumeşte cu un 1-0, el a răsouns: “Da, cred că este scorul nostru preferat, îmi doresc foarte mult ca echipa să nu ia gol”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

CFR Cluj va întâlni echipa Randers, joi, de la ora 19.45, pe teren propriu, în grupa D a Conference League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.