Grupul Gândul anunţă că s-a situat pe locul 1 în topul companiilor de presă online din România, după ce, în a doua zi de Paşte, a înregistrat aproape 1,8 milioane de cititori unici pe site-urile sale şi 7,5 milioane de afişări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trustul de presă Gândul din care fac parte site-urile gândul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, s-a situate pe locul 1 în topul celor mai citite grupuri editoriale din România, după performanţa obţinută în a doua zi de Paşte atunci când a înregistrat aproape 1,8 milioane de cititori unici pe site-urile sale şi 7,5 milioane de afişări”, anunţă Grupul Gândul într-un comunicat.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video precum: Gândul LIVE şi Prosport LIVE, trustul Gândul ”reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă”, anunţă reprezentanţii trustului de presă.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

”Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Trustului Gândul pentru a citi ştirile zilnice: www.gandul.ro, emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro , www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro”, precizează Grupul Gândul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.