Un tânăr de 32 de ani şi-a pierdut viaţa în urm unui accident rutier care a avut loc sâmbătă pe autostrada Sebeş - Deva, după ce autoutilitara în care se afla, s-a izbit de un parapet şi s-a răsturnat pe şosea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, accidentul a avut loc pe autostrada A1 între Sebeş şi Deva, la kilometrul 337.

”Accident rutier pe A1 Sebeş-Deva la km 337. O autoutilitară răsturnată, o victimă decedată, şofer, (cetăţean Moldovean), a fost proiectat în afara maşini, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Tânărul de 32 de ani era singur în maşină, în momentul producerii accidentului.

Deocamdată nu se ştie din ce motiv a pierdut controlul volanului, iar maşina a izbit parapetul şi s-a răsturnat în mijlocul drumului.

Două echipaje medicale au intervenit la locul accidentului însă salvatorii n-au mai putut face nimic pentru şofer. Rănit grav la cap şi la nivelul pieptului, acesta a decedat.

Poliţiştii au început cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Cel mai probabil, tânărul a adormit la volan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.