Tenismenul Rafael Nadal a fost convocat de căpitanul nejucător Sergi Bruguera pentru partida pe care echipa Spaniei o va disputa, între 4 şi 6 aprilie, la Valencia, cu Germania, în sferturile de finală ale Cupei Davis, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La finalul lunii februarie, Nadal s-a retras de la turneul de la Acapulco, din cauza faptului că nu s-a refăcut după accidentarea la coapsa dreaptă, suferită în sferturile de finală ale Australian Open.

Spaniolul, acum pe locul 2 ATP, nu a evoluat nici la Indian Wells, nici la Miami, dar va reveni pe prima poziţie a ierarhiei jucătorilor profesionişti de tenis, începând din 2 aprilie, după ce elveţianul Roger Federer a fost eliminat în turul al doilea al Miami Open, turneu la care era deţinătorul trofeului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Rafael Nadal va juca pentru prima dată în Cupa Davis din 2016 şi are ca obiectiv câştigarea Salatierei de Argint pentru a cincea oară în carieră şi a şasea în istoria Spaniei.

Pentru întâlnirea cu Germania, care va avea loc pe zgură, Bruguera a mai convocat patru jucători, pe Pablo Carreno Busa, locul 19 ATP, Roberto Bautista Agut, locul 15 ATP, David Ferrer, locul 35 ATP, şi Feliciano Lopez, locul 32 ATP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.