Un angajat de la Twitter aflat pe punctul de a pleca din companie s-a amuzat dezactivând contul personal al preşedintelui american Donald Trump, rapid reactivat, în doar câteva minute, a anunţat reţeaua de socializare, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi, către ora locală 19.00 (vineri, 1.00, ora României), vizitatorii contului @realDonaldTrump au fost întâmpinaţi de mesajul ”Ne pare rău, această pagină nu există”.

Twitter a anunţat anterior că acest cont al lui Donald Trump a fost dezactivat ”din neatenţie” printr-o greşeală comisă de un angajat al reţelei de socializare.

”Astăzi (joi), mai devreme, contul @realDonaldTrump a fost dezactivat din neatenţie, din cauza unei erori umane comise de un angajat al Twitter”, a anunţat grupul într-un tweet.

”Contul a fost oprit timp de 11 minute şi a fost restabilit între timp”, a adăugat grupul, precizând că o anchetă internă era în curs şi că erau luate ”măsurile necesare pentru ca acest lucru să nu se repete pe viitor”.

Însă ”am descoperit prin ancheta noastră că această întrerupere a fost provocată de către un angajat al Twitter care a făcut-o în ultima sa zi de muncă”, a dezvăluit grupul ulterior.

Donald Trump nu a evocat decoamdată această scurtă dispariţie.

Acest cont personal - el are un cont oficial @Potus, pe care nu-l prea foloseşte - este mijlocul de comunicare predilect al preşedintelui american. El are peste 41,7 miliaone de abonaţi.

Pe el, şeful statului american a anunţat măsuri, a lansat invective şi a făcut comentarii - uneori denigratoare - despre persoane, din tabăra sa sau nu, care nu se află în favorurile sale.

El postează aproape zilnic astfel de mesaje de maximum 140 de caractere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.