Marcel Ciolacu a declarat că a încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. „Eu am spus că trebuie să ne gândim la ceea ce avem de construit pentru Bucureşti, să nu încercăm să rămânem blocaţi în visele personale. Îi urez succes”, a mai precizat preşedintele PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu a eşuat nimic. Deci coaliţia cred că e mai întărită ca oricând. Cu adevărat, cele două partide au căutat un candidat care să ia voturile şi de pe partea stângă şi de pe partea dreaptă. Bucureştenii văd cu alţi ochi această abordare şi am ajuns într-un moment în care cele două mari partide deveneau un arbitru cine câştigă dintre cei doi. În acest moment s-a schimbat toată decizia. Oferta către bucureşteni este mult mai mare şi bucureştenii vor hotărî”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi, într-o conferinţă de presă după o întâlnire cu oamenii de afaceri din Timiş.

Întrebat despre faptul că Cristian Popescu Piedone a anunţat că nu îşi retrage candidatura la Primăria Capitalei şi despre faptul că acesta nu va negocia cu mine, liderul PSD a răspuns: „Îi urez succes”.

„Am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. Eu am spus că trebuie să ne gândim la ceea ce avem de construit pentru Bucureşti, să nu încercăm să rămânem blocaţi în visele personale. Tot ce am vrut să îi transmis domnului Cristian Popescu Piedone i-am transmis, până astăzi. Nu m-am văzut, i-am transmis prin intermediul dumneavoastră. Mi-a făcut plăcerea mult mai mare”, a completat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.