Marian Munteanu ameninţă că va iniţia ”unele acţiuni în instanţă” împotriva ”calomniatorilor” săi, pentru a dovedi public ”netemeinicia acuzaţiilor” care i-au fost aduse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dragi prieteni, vă mulţumesc pentru gândurile bune, pentru încurajări, pentru solidaritatea şi prietenia cu care m-aţi însoţit în aceste zile. Ştiu că nu v-a fost uşor. În ce mă priveşte, vă asigur că tărăboiul mediatic iscat de tot soiul de grupuri şi personaje (mai mult sau mai puţin «dezinteresate») nu m-a demobilizat câtuşi de puţin”, scrie Marian Munteanu pe pagina sa de Facebook.

El mai spune că după Paşti va iniţia acţiuni în instanţă.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

”În perioada următoare (după Sărbători, desigur) voi iniţia unele acţiuni în instanţă - aceasta nu pentru că m-ar preocupa neapărat «sancţionarea» calomniatorilor ci pentru a dovedi public netemeinicia acuzaţiilor ce mi s-au adus”, mai scrie Munteanu.

Marian Munteanu a declarat, miercuri, după retragerea candidaturii, că toate acuzaţiile care i s-au adus vor fi demontate şi că vor fi surprize mari şi foarte neplăcute pentru cei care l-au acuzat, precizând că se va afla ”ce s-a întâmplat cu CNSAS, cine a lucrat, cum a lucrat”.

Marian Munteanu a spus, după ce a anunţat că nu va mai candida la Primăria Generală, că acuzaţiile ce i s-au adus în ultima săptămână vor fi dovedite, în perioada următoare, ca neadevărate. ”Nu mi-e teamă de nimic. Tot ce s-a spus împotriva mea va fi demontat şi dovedit. Să nu creadă că au scăpat de mine”, a spus Munteanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.