Florin Roman, susţinut de premierul Cîţu în competiţia internă din PNL pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a câştigat la limită în faţa lui Laurenţiu Leoreanu, susţinut de Ludovic Orban, competiţia internă din cadrul grupului, au declarat pentru News.ro surse participante la şedinţă. De asemenea, la Senat, Daniel Fenechiu îl înlocuieşte pe Virgil Guran, susţinut de Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - De asemenea, Daniel Fenechiu, susţinut de Florin Cîţu, a fost ales liderul senatorilor PNL, în locul lui Virgil Guran, susţinut de Ludovic Orban.

Au fost 22 de voturi în favoarea lui Fenehiu şi 18 în favoarea lui Guran.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit surselor citate, Roman a primit 45 de voturi, în vreme ce Leoreanu a obţinut 42 de voturi. 5 voturi au fost nule.

Impunerea lui Roman în faţa lui Leoreanu este considerată o victorie de etapă a taberei Cîţu în faţa taberei Orban în contextul confruntării pentru congresul PNL din 25 septembrie.

Premieurl Cîţu intenţionează să îl schimbe şi pe Virgil Guran, un apropiat al lui Orban, de la şefia grupului senatorial PNL şi să îl impună în locul său pe Daniel Fenechiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.