Discuţiile din cadrul şedinţei coaliţiei de guvernare, care s-a întrunit vineri la ora 18:00 la Palatul Victoria, merg prost, poziţiile fiind ireconciliabile, au declarat surse participante la reuniune pentru News.ro. Potrivit acestora, şedinţa s-a încheiat în mai puţin de o oră fără nicio concluzie, cei de la USR PLUS anunţând că vor depune moţiunea de cenzură azi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Şedinţa coaliţiei s-a încheiat fără ca părţile să ajungă la un consens au declarat surse politice pentru News.ro. Potrivit acestora, USR PLUS au anunţat că vor depune moţiunea de cenzură azi.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Discuţiile merg prost. Poziţiile sunt ireconciliabile”, au declarat ăn timpul şedinţei sursele citate.

Potrivit acestora, liderii USR PLUS au cerut încă de la început demisia lui Florin Cîţu de la şefia guvernului sau retragerea sprijinului său politic din partea PNL drept ”condişie cheie” pentru rămânerea la guvernare.

Pe de altă parte, liberalii s-au dus la şedinţa coaliţiei cu mandat clar de susţinere a premierului Cîţu şi le-au transmis asta în mod explicit celor de la USR PLUS.

În acelaşi timp, şi maghiarii de la UDMR susţin poziţia şefului guvernului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.