Dan Dumitrescu a fost numit, miercuri, prin decizie a premierului Mihai Tudose, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, post din care a fost demis pe 20 iunie în timpul crizei guvernamentale care a dus la căderea guvernului Grindeanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 20 iunie, Sorin Grindeanu l-a eliberat pe Dan Dumitrescu din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Dumitrescu este de profesie medic, specializat în chirurgia plastică, estetică şi reconstructivă. El este fiul lui Mircea Dumitrescu, administrator public al judeţului Teleorman.

Tot miercuri, Mihai Tudose l-a eliberat din postul de secretar de stat în Ministerul Transporturilor pe Ion Trocaru şi a numit alţi doi secretari de stat în acelaşi minister. Primul dintre ei, Ninel Cercel, este director al Regionalei Craiova a CFR Călători. Al doilea, Mircea Florin Biban, a fost director-general al CFR Marfă în perioada 2015-2017, el fiind actualmente membru în Consiliul de Administraţie al companiei.

Premierul a numit şi un secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, pe avocatul Cristian-Gabriel Winzer.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.