Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi că o prezenţă mare la vot la alegeri avantajează sau motivează partidele de dreapta, adică PNL, el arătând că probabil că şi această comasare a alegerilor va contribui la o prezenţă cât mai bună la scrutinul din 9 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionuţ Stroe a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că ”o prezenţă mare avantajează sau motivează partidele de dreapta, adică PNL”.

”Noi ne dorim acest lucru, mai ales în zona urbană, pentru că, în mod evident, acolo votul se manifestă fără niciun fel de control sau organizare politică. Ar fi foarte bine şi încercăm să conştientizăm oamenii de importanţa votului, atât celpentru alegerile locale, cât şi pentru cele europarlamentare. Noi ne-am dorit şi tot timpul am insistat să evidenţiem avantajele apartenenţei noastre la Uniunea Europeană”, a subliniat Stroe.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Purtătorul de cuvânt al PNL a arătat că ”probabil că şi această comasare a alegerilor va contribui la o prezenţă cât mai bună la vot”.

”A fost unul dintre argumentele prin care am încercat la vremea respectivă să compensăm oarecum o anumită lipsă de interes pe care oamenii o aveau în legătură cu opţiunea europeană. Credem noi că fiind vorba şi de alegerea primarilor şi consiliilor locale, va conta enorm de mult acest lucru. Practic, o prezenţă mai mare la vot, în concluzie, legitimează alesul”, a subliniat Ionuţ Stroe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.