Senatorul PSD Şerban Nicolae a afirmat, într-o postare pe Facebook, că disputele interne din PSD nu pot fi puse înaintea interesului ţării deoarece acesta este nenegociabil, iar istoria ”nu-i iartă pe cei care pun interesul propriu înaintea interesului Ţării”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt senator al României, ales pe lista Partidului Social Democrat, am depus un jurământ faţă de Ţară şi poporul său iar respectarea acestuia este prima şi cea mai importantă obligaţie publică pe care o am. Sunt om de stat, politician responsabil în faţa propriilor cetăţeni. Orice probleme interne ale PSD, orice conflicte, animozităţi sau antipatii între membri sau grupuri din PSD, oricât de importante, de grave sau de urgente ar părea, nu poate trece niciodată înaintea interesului public. Există un timp pentru toate şi o ordine de priorităţi”, a scris Şerban Nicolae.

El constată că România are un guvern în avarie, fără încrederea Parlamentului şi fără capacitatea de a răspunde pentru acţiunile sale.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Condiţionarea soluţionării crizei politice de reglarea unor raporturi de putere în PSD ori de plata unor poliţe personale este un act de iresponsabilitate politică, un act anti-naţional. Istoria nu-i iartă şi nu-i va ierta pe cei care pun interesul propriu înaintea interesului Ţării. Care este nenegociabil!”, continuă senatorul PSD.

Şerban Nicolae precizează că, în calitate de parlamentar, este obligat să facă tot ce-i stă în putinţă să contribuie la restabilirea ordinii constituţionale şi la învestirea unui nou guvern în Parlament.

”Fără compromisuri cu valorile naţionale fundamentale! De orice alte probleme ne vom ocupa mai apoi şi nu mai înainte”, a conchis Şerban Nicolae.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.