Şedinţa Camerei Deputaţilor în care se dezbate legea 303/2004 privind statutul magistraţilor a fost întreruptă după ce deputaţii USR, revoltaţi de faptul că preşedintele de şedinţă nu le permite să îşi susţină amendamentele, s-au ridicat din bănci şi au mers în faţa Camerei purtând pancarte pe care scrie ”Hoţii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deputaţii USR au o portavoce la care îşi strigă nemulţumirile în plenul Camerei Deputaţilor.

"Am sentimentul că trăim într-o piesă a absurdului. De la tribuna Parlamentului spunem: nu putem avea dezbateri pe o lege a justiţiei acestei ţări pentru că am consumat timpul de dezbateri. Vai, ce ghinion pentru România! O să o adoptăm din pix. Vă întreb: cum să nu putem avea dezbateri pe o lege de o importanţă naţională. Nu putem fi atât de ridicoli cu toţii. E absurd.(...) Trebuie să susţinem amendamentele. Nu putem avea dezbateri? Suntem absurzi. Hai să plecăm acasă dacă suntem atât de idioţi", a spus preşedintele USR, Dan Barna.

După întreruperea şedinţei, liberalii au părăsit sala de plen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.