Şedinţa Camerei Deputaţilor a fost reluată miercuri, preşedintele de şedinţă Gabriel Vlase conducând lucrările cu ajutorul unui microfon portabil, după ce tribuna centrală a fost ocupată de deputaţii USR. Liberalii au revenit în sală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt nevoit să continuăm şedinţa. Atâta minte avem, asta au făcut din Parlament colegii de la USR”, a spus social-democratul Gabriel Vlase, preşedintele de şedinţă.

Vlase a reînceput procedura de vot pe articole şi amendamente a legii 303/2004 privind statutul magistraţilor.

Deputaţii USR protestează în continuare la ora transmiterii acestei ştiri, ei fiind strânşi în jurul microfonului central din Camera Deputaţilor, având pancare pe care scrie ”Hoţii” şi strigându-şi nemulţumirile la o portavoce.

Liberalii au solicitat din nou sistarea lucrărilor Camerei Deputaţilor având în vedere scandalul creat, dar cererea lor a fost respinsă prin vot.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.