Reprezentanţii PSD afirmă că bilanţul celor trei luni de guvernare PNL arată "împrumuturi de trei ori mai mari, inflaţie şi curs euro în creştere, subfinanţarea şi anularea proiectelor de autostrăzi, planul de privatizare a sănătăţii". "Le urează cineva «La mulţi ani!»?", adaugă PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi se împlinesc 3 luni de când dezastrul şi haosul s-au mutat la Palatul Victoria. Bilanţul este următorul: împrumuturi de trei ori mai mari, inflaţie şi curs euro în creştere, subfinanţarea şi anularea proiectelor de autostrăzi, planul de privatizare a sănătăţii", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Conform sursei citate, adevăratul bilanţ la trei luni de guvernare PNL arată 3 miliarde lei . "cadou pentru companiile petroliere", 1,8 miliarde lei - "cadou pentru bănci şi giganţii energetici", 1,6 miliarde lei - "cadou pentru angajatorii la gri. Total 6,4 miliarde lei - suma necesară pentru dublarea alocaţiilor copiilor".

"Le urează cineva «La mulţi ani!»?", adaugă reprezentanţii PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.