Fostul premier Victor Ponta şi-a exprimat regretul că Eugen Teodorovici nu va ajunge ministru de Finanţe în guvernul Tudose, însă speră că acesta să înveţe regula ”iubim trădarea, dar urâm pe trădători” astfel încât calităţile sale profesionale să nu se piardă în ”noroiul oportunismului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Chiar regret că fostul meu coleg şi prieten Eugen Orlando Teodorovici a rămas din nou «pe dinafară». Poate însă nu e prea târziu să înveţe regula că «iubim trădarea, dar iubim pe trădători», altfel calităţile sale profesionale (care chiar sunt excepţionale) se vor pierde în noroiul oportunismului”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

În ce-l priveşte pe noul ministru al Finanţelor, Ionuţ Mişa, Ponta precizează că îl cunoaşte din perioada 2012-2015, considerându-l ”un tânăr tehnocrat competent”. ”Dar are nevoie de ceva în plus - rezistenţa la presiuni! Şi îi urez sincer succes în acest sens (pentru că într-un guvern Ministrul de Finanţe este cel mai important - după premier)”, a afirmat Ponta.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a declarat, pe 19 iunie la Parlament, că va vota moţiunea de cenzură îndreptată împotriva guvernului Grindeanu, deoarece situaţia din prezent trebuie să înceteze cât mai repede, astfel încât România să aibă un guvern validat de către partid. Social-democratul a ţinut să precizeze că politica nu se face pe bază de prietenii, ci pe baza unor principii clare.

La remarca presei că este prieten cu Victor Ponta, social-democratul a susţinut că politica nu se face pe bază de prietenii.

”Nu se amestecă aceste lucruri, politica nu se face pe bază de prietenie, politica se face pe baza unor principii foarte clare şi care să aibă în principal în centrul lor interesul naţional, interesul românilor. Cred că o ţară trebuie să aibă un guvern care să fie validat de către o majoritate parlamentară”, a răspuns senatorul PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.