Senatorii şi deputaţii PNL au venit la şedinţa în care e dezbate şi se supune votului moţiunea de cenzură cu foi A4 pe care scrie ”Ruşine PSD”, ”Jos PSD” şi ”Grindeanu=Dragnea”. Preşedintele PNL, Ludovic Orban a dat asigurări că niciun parlamentar liberal nu va vota moţiunea de cenzură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban a afirmat că PNL nu va vota moţiunea de cenzură pentru că este un conflict intern al PSD, iar liberalii îşi doresc să ajungă la guvernare doar în urma unor alegeri.

”PNL le transmite un mesaj celor care şi-au bătut joc de cetăţenii României: Să plece acasă! PNL este pregătit de guvernare, dar nu vrem să ajungem la guvernare pe uşa din dos, ci cu susţinerea cetăţenilor României”, a declarat Orban.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

El a exclus varianta ca vreun liberal să voteze moţiunea, precizând că a discutat cu fiecare parlamentar în parte. ”PNL este un partid de caracter, cu oameni de onoare care-şi respectă cuvântul, Am încredere în toţi parlamentarii liberali”, a apreciat Orban.

În consecinţă, liberalii asista la dezbatere şi la votarea moţiunii, dar nu vor participa la vot. ”Stăm în sală şi nu votăm. Este răfuiala PSD-ului. Personal, îmi doresc ca PSD-ul lui Dragnea să trimită acasă PSD-ul lui Ponta şi Grindeanu şi după aia să trimitem acasă noi PSD-ul lui Dragnea”, a mai spus Ludovic Orban.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.