Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă la “Reuniunea Filialelor PNL din Regiunea Sud – Est”, care a avut loc la Casa de Cultură din Constanţa, că liberalii trebuie să se pregătească de guvernare, cu smerenie, cu modestie faţă de cetăţeni şi atenţi la problemele fiecărei categorii sociale. Orban a spus celor prezenţi că PNL nu trebuie să cadă în ispita de a lua decizii pe picior, de a scoate din joben ordonanţe de urgenţă peste ordonanţe de urgenţă, fără niciun fel de fundamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Trebuie să ne pregătim pentru guvernare şi suntem pregătiţi pentru guvernare. Trebuie în schimb să facem lucrul ăsta cu trudă, cu modestie, cu smerenie faţă de concetăţenii noştri, cu atenţie la problemele fiecărei categorii sociale, să analizăm fiecare soluţie posibilă  astfel încât orice decizie pe care o luăm să garanteze efectele favorabile pentru societatea românească. Să nu cumva să cădem şi noi în ispita de a lua decizii pe picior, de a scoate din joben ordonanţe de urgenţă peste ordonanţe de urgenţă fără niciun fel de fundamentare, fără niciun fel de analiză, fără niciun fel de studiu de impact, care să provoace consecinţele dezastruoase pe care le-au provocat marea majoritate a ordonanţelor de urgenţă scoase de guvernarea care a trecut”, a afirmat Orban. 
El a mai spus că preşedintele Klaus Iohannis a arătat că nu îi este teamă de adversari oricât de răi şi de puternici par şi oricâte ameninţări proferează la adresa şefului statului. 
“Dar până atunci avem de dus cea mai importantă campanie, campania pentru realegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al României. Klaus Iohannis, prin tot ceea ce a făcut de-a lungul carierei sale, de când a intrat în viaţa publică, a  arătat câteva lucruri simple: că este un om căruia nu este teamă de adversari, oricât de răi, oricât de puternici par şi oricâte ameninţări proferează la adresa lui. Klaus Iohannis a arătat întotdeauna stăpânire de sine, caracter, capacitatea de a fi de partea oamenilor şi de a se lupta cu orice forţă care încearcă să afecteze libertatea, drepturile şi demnitatea cetăţenilor români”, a mai afirmat preşedintele PNL.  
Ludovic Orban a transmis liberalilor prezenţi la Constanţa ca în următoarele două luni să pună pe primul plan bătălia pentru România şi să spună cunoscuţilor că România nu este condamnată să fie o periferie a Europei şi că cinci ani cu Iohannis au arătat că România poate să fie în primul rând. 
“Vă cer ca în următoarele două luni să puneţi pe primul plan această bătălie pentru România. Vă cer fiecare în localitatea în care trăiţi, în mediul profesional în care vă desfăşuraţi activitatea, printre vecini, printre rude, printre cunoscuţi,  transmiteţi acest mesaj românilor, că România nu este condamnată să fie o periferie a Europei, că cinci ani Klaus Iohannis a arătat că România poate să fie în primul rând, că România poate să fie locul în care întreaga Europă îşi stabileşte destinul la invitaţia preşedintelui Iohannis, că România are cu adevărat şansa unui destin măreţ, aşa cum îl merită şi aşa cum îl poate asigura fiecare român, cu o singură condiţie, să se ducă la vot să voteze Klaus Iohannis preşedinte”,  a mai spus Orban în discursul de la Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.