Nicolae Ciucă a declarat vineri că PNL trebuie să fie cel care îşi asumă în continuare responsabilitatea asigurării stabilităţii politice a ţării, a dezvoltării, a securităţii şi siguranţei cetăţenilor români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL a declarat la lansarea candidaţilor PNL în judeţul Argeş că PNL este ”cel care apără tot ce înseamnă proiecte de investiţii în România şi dezvoltarea la nivel local şi naţional şi ”gardianul bugetului ţării”. 

Liderul PNL a mai spus că PNL este cel care sprijină libertatea individuală, statul de drept şi iniţiativa particulară.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Nu s-a schimbat nimic din valorile şi din principiile PNL. Ce s-a schimbat, atunci? S-a schimbat lumea, contextul internaţional. Trăim cu un conflict la graniţele noastre, cu o succesiune şi suprapunere de crize pe care a trebuit să le gestionăm”, a mai afirmat Ciucă, precizând că în toată Uniunea Europeană sunt alegeri, fiind ”anul unde se desfăşoară cel mai mare număr de alegeri în cele mai multe ţări”. 

”PNL trebuie să fie cel care îşi asumă în continuare responsabilitatea asigurării stabilităţii politice a ţării, a dezvoltării, a securităţii şi siguranţei cetăţenilor români”, a mai spus preşedintele PNL. 

El a mai spus că judeţul Argeş are un institut de cercetare nucleară, este un punct de referinţă, are Mioveniul”.

”Sunt chestiuni care ţin de dezvoltare, de industrie şi este incredibil că nu putem vorbi de o dezvoltare la nivelul judeţului. Suntem vecini aici, aproape, de la Craiova la Piteşti. Nouă ne este greu să vă explicăm de ce nu există toate aceste elemente de infrastructură şi dezvoltare în vreo fază măcar de proiectare, dar dvs care ştiţi la ce nivel era judeţul Argeş şi Piteştiul”, a completat Ciucă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.