Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a declarat, chestionat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, că are o treabă foarte importantă de făcut în momentul de faţă la NATO şi consideră că în acest an va fi pentru România, din punct de vedere politic şi electoral, „cea mai importantă scadenţă electorală din ultimii 25 de ani”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pot să spun un singur lucru şi anume că din ceea ce văd, din ceea ce ştiu şi pentru România 2024 politic şi electoral va fi cea mai importantă scadenţă electorală din ultimii 25 de ani. Fără niciun fel de îndoială. Cu privire la mine, rămân pe poziţia pe care o ştiţi deja. Am un job de făcut la NATO, avem de pregătit un Summit extrem de important în iulie şi când voi avea mai multă claritate şi libertate, dacă mă invitaţi, voi fi în măsură să vă răspund poate puţin mai precis”, a declarat Mircea Geoană, întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale de anul acesta, vineri la Digi 24.

El a reiterat că are o muncă importantă de realizat la NATO.

„Haideţi să ne vedem de treaba noastră acum. Am un job important. Este important să ne facem treaba, fiecare la locul său, iar România are în faţă alegerile cele mai importante din ultimii 25 de ani”, a completat Geoană.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.