Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat că susţine campania Anti-Ro-Exit a eurodeputatului social-democrat Victor Negrescu de modificare a Constituţiei României

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ca modificare a Constituţiei, o susţin categoric şi eu şi colegii mei. Categoric (voi lansa o dezbatere în spaţiul public – n.r.). Ştiţi poate să fie iniţiată de Parlament, modificarea Constituţiei sau prin semnături cetăţeneşti”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat despre campania lansată de Victor Negrescu cu privire la apartenenţa României la UE în Constituţia României, miercuri la Parlament.

Peste 600 de reprezentanţi ai PES activists România au pornit campania Anti-Ro-Exit printr-o rezoluţie prin care subliniază avantajele apartenenţei României la UE, europarlamentarul Victor Negrescu, apreciind că „un Ro-Exit ar fi cel mai anti-naţional demers şi un dezastru economic pentru români”.

PES activists România susţine şi introducerea în Constituţia României a apartenenţei la Uniunea Europeană deoarece acesta ar fi cel mai patriotic şi naţionalist demers pentru securitatea şi dezvoltarea ţării noastre.

„Ne dorim o Românie puternică în Uniunea Europeană, o ţară reprezentată cu profesionalism la Bruxelles şi Strasbourg, în aşa fel încât noi să fim cei care dau tonul şi influenţează deciziile europene”, a precizat Negrescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.