Premierul Marcel Ciolacu a avut, joi la Palatul Victoria, o întrevedere cu preşedinta Elveţiei Viola Amherd. „Ne bazăm pe sprijinul îndelungat al Confederaţiei Elveţiene în procesul de aderare la OCDE”, a precizat şeful Executivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Încântat să mă întâlnesc cu preşedinta Elveţiei Viola Amherd la Bucureşti şi să discutăm despre operaţionalizarea contribuţiei financiare a Confederaţiei Elveţiene la politica de coeziune, o contribuţie importantă la dezvoltarea României. Ne bazăm pe sprijinul îndelungat al Confederaţiei Elveţiene în procesul de aderare la OCDE”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe reţeaua X, fostă Twitter.

Şeful statului Klaus Iohannis a avut o întâlnire, miercuri la Palatul Cotroceni, cu preşedinta Elveţiei Viola Amherd. Printre subiectele abordate de cei doi oficiali s-au numărat dezvoltarea dialogului politic şi economic bilateral, cât şi sprijinirea unei relaţii puternice între UE şi Confederaţia Elveţiană.

De asemenea, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş s-a întâlnit, miercuri, cu o delegaţie a Confederaţiei Elveţiene, condusă de Viola Amherd, discuţiile vizând al doilea Program de cooperare elveţiano-român care are o alocare de 221,5 milioane franci elveţieni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.