Preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, a declarat, duminică, pentru News.ro, că în PSD şi la nivelul Guvernului nu sunt disfuncţionalităţi, ci mai degrabă "orgolii” care speră că vor fi stinse foarte repede după Comitetul Executiv Naţional, el adăugând că toţi cei din partid trebuie să înţeleagă că nu trebuie să îşi bată joc de votul românilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu sunt disfuncţionalităţi, sunt doar nişte orgolii care se pot stinge foarte repede. Trebuie explicat care este rolul celor care sunt în Guvern şi ceea ce ne-am angajat cu toţii să facem atunci când ne-au votat masiv românii. Nu putem să ne batem joc de votul dat de români”, a spus Ioan Dîrzu.

El a adăugat că era obligatorie convocarea de urgenţă a uni Comitet Executiv Naţional care să tranşeze tensiunile apărute la vârful partidului.

"Un comitet executiv era obligatoriu. Cred că unitatea partidului este foarte importantă şi trebuie ţinut la această unitate. De asemenea, programul de guvernare trebuie dus mai departe pentru că este un program bun şi realizat în totalitate în această perioadă el va da roade dacă este continuat. Pentru români şi pentru România este singura soluţie pentru că nu putem să ne întoarcem nici la un guvern de nu ştiu ce tehnocraţi, nici de a merge partidul în opoziţie. Nu este o soluţie, nici pentru PSD şi nici pentru români”, a afirmat liderul PSD Alba.

El a mai spus că nu susţine ideea unei schimbări a Guvernului deoarece nu crede că există disfuncţionalităţi de funcţionare, ci doar orgolii care se pot stinge, iar cauza tensiunilor din PSD ar veni de fapt din exterior, lăsând să se înţeleagă că în spatele acestora ar putea fi preşedintele Klaus Iohannis. 

"Cauza? Este foarte limpede că anul viitor se apropie un tur de alegeri foarte important, este clar că nu îi convine preşedintelui ca un partid aşa puternic cum este PSD-ul să fie undeva la 45 – 46%. Este foarte clar că se încearcă cumva, probabil din afară sau dinăuntru, destabilizarea partidului. Este un lucru care eu spun că nu va reuşi (…) Aceste disensiuni sunt întreţinute din afara partidului, poate şi din afara ţării. Acum se încearcă destabilizarea partidului din interior. Eu zic că totul se tranşa elegant şi frumos şi se va merge pe unitate”, a conchis Ioan Dîrzu.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.