Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a reacţionat, după ce un băiat maghiar în vârstă 15 ani a fost agresat de doi colegi de lot, într-un cantonament de la Reşita, în timpul unei petreceri cu alcool şi ţigări. „Ajunge! Până aici! Iată unde duce discursul de ură al AUR împotriva maghiarilor. Ceea ce s-a întâmplat trebuie să fie condamnat de conducătorii statului român, cei responsabili trebuie pedepsiţi!”, a afirmat liderul Uniunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ajunge! Până aici! Un băiat maghiar de 15 ani din Lugoj a fost torturat într-un cantonament doar pentru că este maghiar. Iată unde duce discursul de ură al AUR împotriva maghiarilor. Ceea ce s-a întâmplat trebuie să fie condamnat de conducătorii statului român, cei responsabili trebuie pedepsiţi! Nimeni nu trebuie să tacă!”, a scris Kelemen Hunor, vineri pe Facebook.

Poliţiştii din Caraş-Severin s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal după ce un sportiv de la lotul masculin de juniori la gimnastică a fost agresat în timpul cantonamentului de la Reşiţa de alţi doi colegi.

Potrivit prosport.ro, un băiat de 15 ani din Lugoj, component al lotului masculin de juniori la gimnastică, a fost agresat de doi colegi de lot, în timpul unei petreceri cu alcool şi ţigări. Cei doi agresori şi-au legat victima de un calorifer, apoi băiatul a fost tuns şi dezbrăcat, obligat să consume alcool şi i-au scrumat în cap, apoi au mimat un joc sexual, fără ca cineva să intervină. Când a reuşit să scape, băiatul de 15 ani a fugit acasă, la Lugoj, unde le-a povestit părinţilor ce a păţit. Nimeni, însă, nu a sesizat Poliţia.

Lotul masculin de gimnastică la juniori a făcut un cantonament la Reşiţa, în vederea pregătirii pentru Campionatul European.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.