Sorin Grindeanu a răspuns acuzaţiilor primarului Sectorului 1 Clotilde Armand în legătură cu faptul că ar ascunde o carte pe care a scris-o împreună cu tatăl său. Ministrul Transporturilor precizează că a răspuns încă de acum 4 ani acestor acuzaţii şi o sfătuieşte pe Armand „să se uite în Sectorul 1 pe care ar trebui să îl administreze şi să treacă la muncă”. „Clotilde, vreţi să deschidem o acoladă şi să vorbim despre Aegis sau ne rezumăm la şobolanii, gunoiul şi mizeria din sectorul 1?!”, a adăugat prim-vicepreşedintele PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am mai răspuns acum 4 ani pe subiectul cărţii. Ea există, am arătat-o, e scrisă cu un profesor de matematică, aş zice chiar bun. Lucrurile sunt foarte clare, mai puţin pentru familia Armand care intrase într-un con de umbră. Doamna Armand a produs atâta gunoi în sectorul 1 încât a început să arunce cu el până la Timişoara. O sfătuiesc să se uite în Sectorul 1 pe care ar trebui să îl administreze şi să treacă la muncă. P.S.: Clotilde, vreţi să deschidem o acoladă şi să vorbim despre Aegis sau ne rezumăm la şobolanii, gunoiul şi mizeria din sectorul 1?!”, a scris Sorin Grindeanu, sâmbătă pe Facebook. 
 
Reacţia ministrului Transporturilor vine după ce Clotilde Armand a postat, pe Facebook, un video în care soţul ei, matematicianul Sergiu Moroianu îl acuză pe Sorin Grindeanu că îşi ascunde cartea de matematică pe care ministrul Transporturilor susţine că a scris-o împreună cu tatăl său şi pe care a trecut-o în Curriculum Vitae.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.