Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Parlament, că nu înţelege criticile deputaţilor opoziţiei, care au cerut amânarea dezbaterilor legilor Justiţiei, spunând că nu poate fi condiţionată o dezbatere parlamentară de moartea regelui Mihai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Iertaţi-mă, eu chiar nu-mi permit, din respect pentru Majestatea Sa, să comentez chestia asta. Cum poate cineva să condiţioneze o discuţie, o dezbatere despre legi de acel eveniment nefericit de ieri? Sincer, chiar nu înţeleg”, a spus Dragnea, întrebat de ce nu s-au amânat dezbaterile pe legile Justiţiei după încetarea din viaţă a regelui Mihai.

Când i s-a atras atenţia că astăzi a avut loc o dezbatere ”pe repede înainte” a legii 303/2004 în plenul Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea a replicat: ”Pe repede înainte dezbateri începând din august, chiar nu înţeleg cum le puteţi caracteriza astfel”.

Întrebat dacă este mulţumit de cum a ieşit din comisie legea privind statutul judecătorilor şi procurorilor, liderul PSD a spus că aşteaptă să vadă cum se va rezolva în plen prevederea privind răspunderea materială a magistraţilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.