Deputatul USR Dan Barna a afirmat, în plenul Parlamentulu, că moţiunea de cenzură nu a fost iniţiată pentru a sancţiona erorile comise de către guvernul Grindeanu, ci pentru a regla conturile între ”două găşti din cartierul politicii româneşti”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ce se întâmplă astăzi este o reglare de conturi între două găşti din cartierul politicii româneşti şi noi nu vrem să girăm niciuna dintre aceste grupări într-o moţiune care este expresia eşecului guvernării PSD-ALDE, nu doar a guvernului Grindeanu”, a afirmat Dan Barna.

El le-a amintit preşedinţilor PSD şi ALDE că l-au condus pe Sorin Grindeanu la Guvern ”aşa cum duc părinţii copiii în prima zi de şcoală”, iar asta înseamnă că trebuie să-şi asume şi ei nereuşitele guvernării. ”Trebuie să-şi asume singur acest eşec în aceeaşi măsură cu Sorin Grindeanu”, a precizat Barna.  

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

”Aţi promis că veţi face o magie economică nemaivăzută, cu majorări de salarii şi reduceri de taxe. Ce a urmat a fost o listă lungă de erori, bâlbâieli, hotărâri luate pe picior fără nicio fundamentare afectând grav echilibrul economic şi bugetar”, susţine deputatul USR, menţionând eliminarea plafonului pentru plata CAS, ezitările legate de prevederile Legii salarizării în sectorul public şi discuţia despre plafonarea indemnizaţiei de creştere a copilului.

”După ce aţi constatat ă realitatea economică are prostul obicei să nu se schimbe dincolo de telefoanele date din Kiseleff, domnii Dragnea şi Grindeanu au început să-i caute pe români de bani, să ia cu două mâini ce au dat cu o mână (...) Pentru toate aceste erori şi slăbiciuni, guvernul Grindeanu trebuie să plece, dar nu pentru probleme reale ale României vrea Liviu Dragnea să-l dea jos pe Sorin Grindeanu”, a mai apucat Dan Barna să spună înainte ca preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, să-i taie microfonul pentru depăşirea timpului alocat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.