Liderul USR Dacian Cioloş a declarat că Florin Roman nu este o victimă, ci „un exponent al clasei politice româneşti care a distrus ce avea România mai bun”. El a adăugat că nu este impresionat de faptul că Roman l-a ameninţat că îl dă în judecată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Florin Roman nu este o victimă. Florin Roman este un exponent al clasei politice româneşti care a distrus ce avea România mai bun. Oamenii ca el, care nu aveau calificările necesare, care au minţit şi au făcut din impostură o valoare supremă, i-au îndepărtat pe cei competenţi şi cinstiţi din politică. Demisia lui e un act necesar pe care mulţi alţi colegi de-ai lui ar trebui să-l urmeze”, a scris Dacian Cioloş, miercuri pe Facebook.

El a adăugat că nu este impresionat de faptul că Florin Roman l-a ameninţat cu tribunalul.

„Faptul că e supărat pe mine că l-am demascat e dovada că aceşti oameni nu mai trebuie păstraţi în politică. Ameninţarea cu tribunalul e şi ea ridicolă şi nu mă impresionează. Ştiu că cei ca el se tem de justiţie şi cred că prezenţa în sala de judecată le dă palpitaţii. Drum bun, domnule Florin Roman, şi sper ca şi ceilalţi colegi de aceeaşi factură ca dumneavoastră să vă însoţească pe drumul demisiei”, a conchis Cioloş.

Florin Roman a anunţat că a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în urma acuzaţiilor de plagiat. El a adăugat că îl va chema în instanţă pe liderul USR Dacian Cioloş.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.