Liderul deputaţilor PNL Gabriel Andronache a precizat că priorităţile legislative ale liberalilor în această sesiune parlamentară sunt proiectele care combat traficul de droguri, neimpozitarea pensiilor până la valoarea de 3.000 lei, eliminarea dublei impozitări a acumulărilor la pilonul II de pensii, interzicerea publicităţii la jocurile de noroc şi adoptarea proiectelor care sunt jaloane PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ieri am început o nouă sesiune parlamentară! Continuăm cu aceeaşi echipă de conducere a Grupului Parlamentar PNL la Camera Deputaţilor şi în sesiunea parlamentară de primăvară(Februarie - Iunie 2024): Lider - Gabriel Andronache; Vicelideri - Florin Alexe; Alexandru Andrei; Sergiu Bîlcea; Ioan Cupşa; Angelica Fădor; Tudor Polak; Florin Roman; Mircea Roşca; George Stângă; Vetuţa Stănescu; Ionuţ Stroe; Cristina Trăilă; Glad Varga; Secretar: Călin Bota”, a scris Gabriel Andronache, vineri pe Facebook.
 
El a anunţat şi priorităţile legislative ale grupului parlamentar al PNL.
 
„Principala noastră misiune este îndeplinirea priorităţilor legislative stabilite de către grup: proiectele care combat traficul de droguri, neimpozitarea pensiilor până la valoarea de 3.000 lei, eliminarea dublei impozitări a acumulărilor la pilonul II de pensii, interzicerea publicităţii la jocurile de noroc şi adoptarea proiectelor care sunt jaloane PNRR”, a completat Andronache.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.