Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, la schi în Munţii Şureanu, domeniu schiabil pe care şeful statului a devenit în ultima perioadă o prezentă obişnuită, acesta coborând de mai multe ori pe pârtii şi fiind fotografiat de turişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Klaus Iohannis a mers, sâmbătă, la schi pe pârtiile din Munţii Şureanu din judeţul Alba unde a stat timp de câteva ore în care a schiat, dar s-a şi oprit din când în când pentru a se fotografia cu turiştii care i-au solicitat acest lucru.

„Companie selectă la schi…Hello, Mr. Iohannis! S-a aşezat, evident, la coadă. Şi schiază foarte, foarte bine” a scris pe Facebook Cosmin Chera, unul dintre turiştii care a reuşit să îl fotografieze, sâmbătă, pe preşedinte la schi.

Alţi turişti au povestit că şeful statului s-a comportat normal, a stat la codă ca un om obişnuit pentru a urca în telescaun sau uneori a schimbat câteva cuvinte sau s-a fotografiat cu unii dintre turişti.

Preşedintele Klaus Iohannis a devenit o prezenţă obişnuită pe pârtiile de schi din Munţii Şureanu, în acest an fiind deja de câteva ori în zonă. Prezenţa şefului statului a fost marcată de fiecare dată de turiştrii care au reuşit să se fotografieze cu el, aceştia postând fotografiile pe reţelele de socializare.

Domeniul Schiabil Şureanu are nouă pârtii de schi şi se află la o altitudine de peste 2.000 de metri, în Munţii Şureanu. Acesta este domeniul schiabil din România aflat la cea mai mare altitudine.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.