Directorul Fondului de Garantare a Asiguraţilor (FGA) Cristian Roşu a declarat luni, la ieşirea de la DNA, că procurorii l-au întrebat despre operaţiuni derulate de Carpatica Asig şi despre rapoarte financiare ale societăţii de asigurări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristian Roşu a spus că a fost audiat în calitate de martor de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care nu l-au întrebat despre persoane, ci doar despre operaţiuni derulate de Carpatica Asig.

Directorul Fondului de Garantare a Asiguraţilor a mai spus, răspunzând unei întrebări, că l-a întâlnit pe vicepreşedintele ASF Mircea Ursache pe holul DNA şi ştie doar că acesta are tot calitatea de martor, fără a avea alte informaţii.

Fostul director al Carpatica Asig Liviu Stoicescu a fost adus cu mandat la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a fi audiat în acelaşi dosar în care au dat declaraţii Mircea Ursache şi Cristian Roşu.

Potrivit unor surse judiciare, audierile au loc într-un dosar deschis recent, care vizează fapte de corupţie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.