Fostul preşedintele al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu a fost audiat, miercuri, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa într-un dosar legat de Herghelia Mangalia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Anunţul legat de această audiere a fost făcut chiar de către Nicuşor Constantinescu pe pagina sa de Facebook.
 
“Pe data de 16 decembrie, ora 10, sunt chemat (fără citaţie) la audieri, la DNA Constanţa, în dosarul 176/P/2017 Herghelia Mangalia! Invit cu această ocazie toata presă şi lumea interesată de aceste abuzuri! (...) Se pare că la DNA Constanţa nu exista coronavirus!”, a anunţat fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa pe pagina sa de socializare. 
 
El a declarat jurnaliştilor la intrarea în sediul DNA Constanţa că acest dosar a fost făcut de Poliţie Politică DNA – SRI. 
 
“E aceeaşi Poliţie Politică SRI-DNA din 2009-2020. Dosarul e 176. Apare raportul CSM cu Poliţia Politică de la Constanţa în care ţintă sunt eu, ca preşedinte al Consiliului Judeţean, Radu Mazăre, iar executanţii sunt dânşii, procurorii DNA şi ofiţerii SRI.”, a declarat Nicuşor Constantinescu. 
 
Întrebat cum se simte, fostul şef al Consiliului Judeţean Constanţa a răspuns: “Nevinovat mă simt”. 
 
Nicuşor Constantinescu a fost condamnat în mai multe dosare instrumente de către procurorii DNA, în unele definitiv, iar în altele în prima instanţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.