Donald Trump este convins de faptul că democratul pe care-l va înfrunta în alegerile prezidenţiale din noiembrie 2020 va fi fie Joe Biden, fie Bernie Sanders, amândoi septuagenari ca el, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După părerea mea, asta se va juca între Joe-Adormitul Viciosul şi Bernie Dementul”, a scris el vineri, între două mesaje despre negocierile comerciale cu China.

”Toţi ceilalţi sunt pe cale să dispară cu o viteză fulgerătoare!”, a adăugat el, referindu-se la ceilalţi aproximativ 20 de candidaţi în alegerile primare democrate.

Miliardarul depublicam îşi multiplică, de mai multe săptămâni, atacurile la adresa lui Joe Biden, fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama, un semn al faptului că-l consideră un adeversar cu greutate.

”Îl cunosc de mult timp, este un tip un pic moale”, declara el, la sfârşitul lui aprilie, la Fox News.

”El nu va fi în stare să-i facă faţă preşedintelui (chinez) Xi Jinping, pot să vă spun. Este alt nivel de energie şi, sincer, de inteligenţă”, îl defăima el.

Lui Joe Biden i s-au reproşat recent gestuiri considerate intruzive şi neconvenabile faţă de mai multe femei. El s-a apărat de orice comportament intenţionat jenant.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.