O fetiţă de şase ani şi părinţii ei ar fi fost împuşcaţi de un vecin după ce o minge de baschet cu care se juca copilul s-a rostogolit în curtea atacatorului, potrivit autorităţilor şi presei locale, citate de The Guradian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc miercuri, în Carolina de Nord, când câţiva copii se jucau cu o minge de baschet care s-a rostogolit în curtea lui Robert Singletary, despre care vecinii spun că era nou în zonă şi adesea supărat pe copiii din zonă, a informat postul de ştiri WSOC-TV.

Martorii au spus postului că Singletary a fugit din locuinţa lui supărat după ce mingea s-a rostogolit în curtea lui şi a început să tragă cu o armă într-un vecin.

William White şi fiica sa, Kinsley, în vârstă de şase ani, au fost grav răniţi, White avea propria sa armă şi a încercat să tragă şi el în Singletary.

”S-a uitat la soţul meu şi la fiica mea şi le-a spus: „O să vă omor”, a relatat mama lui Kinsley, Ashley Hilderbrand.

Kinsley a avut nevoie de copci din cauza fragmentelor de gloanţe din obraz şi le-a spus reporterilor că este îngrijorată pentru tatăl ei.

„De ce ne-ai împuşcat pe tatăl meu şi pe mine? De ce ai împuşcat tatăl unui copil?”, a declarat Kinsley pentru WSOC.

White a fost grav rănit după ce a fost împuşcat în spate. Hilderbrand a fost zgâriatp de un glonţ şi s-a întors acasă miercuri, după ce a fost externată dintr-un spital.

Singletary a rămas în libertate de joi dimineaţă. Poliţia i-a avertizat pe localnici că este înarmat şi periculos. Joi seară, el s-a predat autorităţilor din Tampa, Florida.

Miercuri nu a fost prima dată când Singletary a fost acuzat că acţionează violent. El a fost acuzat separat în decembrie că şi-a agresat iubita cu un baros în miniatură şi a sechestrat-o în apartamentul lor timp de două ore în timp ce sângera, a raportat ABC News.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.