Rusia înregistrează cele mai numeroase victime de la prima săptămână de invazie în Ucraina, potrivit celei mai recente actualizări de informaţii publicată de Ministerul Apărării al Marii Britanii, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor aferente ultimelor două săptămâni, Rusia a consemnat probabil cea mai mare rată de victime de la prima săptămână a invaziei din Ucraina.

Actualizarea, postată de minister pe Twitter, continuă: ”Statul Major ucrainean publică zilnic statistici privind victimele ruseşti. Deşi Defense Intelligence nu poate verifica metodologia Ucrainei, tendinţele pe care le ilustrează datele sunt probabil corecte.

Media pentru ultimele şapte zile a fost de 824 de victime pe zi, de peste patru ori rata raportată în perioada iunie-iulie 2022.

Ucraina continuă, de asemenea, să înregistreze o rată de uzură ridicată. Creşterea numărului victimelor Rusiei este determinată, probabil, unei serii de factori, inclusiv lipsa de personal instruit, coordonare şi resurse pe front, acest lucru fiind exemplificat în Vuhledar şi Bahmut”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.