Armata rusă anunţă marţi că a efectuat atacuri cu rachete de tip mare-sol cu rază lungă de acţiune care au vizat un centru aparţinând Forţelor Operaţiunilor Speciale ucrainene, în sudul Ucrainei, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Arme de înaltă precizie cu rază lungă de acţiune au distrus (luni) seara, în apropiere de Oceac, un centru de antrenament al Forţelor Operaţiunilor Speciale ucrainene, folosit între altele la cazarea unor mercenari străini”, anunţă un purtător de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konaşenkov.

CNN scrie că nu a putut verifica imediat aceste informaţii.

Moscova îi cataloghează pe străinii care luptă voluntar în Ucraina drept ”mercenari”.

Forţe ruse au lansat rachete de precizie de tip aer-sol, care au ţintit depozite de combustibil în patru locuri - la Kremeneţ, Cerkasî, Zaporojia şi Novomoskovsk.

Armata rusă atacă instalaţii de alimentare şi de depozitare de carburant de la lansarea invaziei, la 24 februarie, în toată Ucraina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.