Cel puţin nouă persoane au fost ucise în urma atacurilor cu rachete ruseşti care au vizat în cursul nopţii mai multe regiuni din Ucraina, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În oraşul Uman din regiunea centrală Cerkasî, cel puţin şapte persoane, inclusiv un copil, au fost ucise după ce mai multe clădiri rezidenţiale, inclusiv un bloc de locuinţe, au fost lovite de rachetele ruseşti, a anunţat Ihor Klîmenko, ministrul ucrainean de Interne.

Şaptesprezece persoane au fost salvate de sub dărâmături în Uman. Nouă au fost transportate la spital, iar o persoană se află în stare critică, a precizat Klîmenko.

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a scris anterior pe Twitter că 10 clădiri rezidenţiale sunt avariate în Uman, iar un bloc întreg de locuinţe este distrus.

De asemenea, în oraşul Dnipro din centrul Ucrainei, o femeie de 31 de ani şi copilul ei de 2 ani au murit în atac, potrivit Parchetului regional din Dnipropetrovsk. Trei civili au fost răniţi, iar doi dintre ei au fost transportaţi la spital, a precizat aceasta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.