Bilanţul accidentului aviatic din Siberia a crescut la 32 de răniţi, dintre care 16 sunt în stare gravă, a anunţat Ministerul rus al Apărării, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aeronava Iliuşin Il-18 a Ministerului Apărării a aterizat de urgenţă la 30 de kilometri distanţă de un aerodrom, în apropiere de oraşul Tiksi din Republica Saha, la ora locală 4.45.

Vântul puternic ar fi obligat aeronava să aterizeze de urgenţă, a declarat directorul adjunct al Guvernului regional, Aleksei Kolodeznikov.

Potrivit Ministerului Apărării, o echipă de anchetatori a ajuns la faţa locului.

Il-18, un avion cu elice din epoca sovietică, decolase de la baza aeriană Kansk, din vestul Siberiei, cu 39 de oameni la bord, inclusiv şapte membri ai echipajului.

Tiksi este un oraş de coastă cu circa 5.000 de locuitori din zona arctică, unde se află o bază militară din perioada sovietică ce a fost renovată recent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.