Oficiali americani de rang înalt urmează să efectueze o vizită în Mexic, în curând, pentru a discuta despre problema migranţilor la frontiera dintre cele două ţări, anunţă Casa Albă, în urma unei convorbiri telefonice a preşedintelui american Joe Biden cu omologul său mexican Andres Manuel Lopez Obrador, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Preşedintele (american Joe) Biden le-a cerut scretarului de Stat Antony Blinken, secretarului Securităţii Interne Alejandro Mayorkas şi consilierei Casei Albe însărcinate cu Securitatea Internă Liz Sherwood-Randall să se ducă la Ciudad de Mexico în zilele următoare pentru a se întâlni cu preşedintele (mexican Andres Manuel) Lopez Obrador şi echipa sa, pentru a vorbi despre măsuri care pot fi luate împreună pentru a răspunde provocărilor actuale de la frontieră”, declară presei un purtător de cuvânt al Consiliului Securităţii Naţionale (NSC) al Casei Albe, John Kirby.

 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.