Un copil de patru ani şi un tânăr au murit, duminică seară, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod, în comuna Tetoiu, judeţul Vâlcea. Alte două persoane au fost rănite, una dintre victime fiind descarcerată şi preluată de un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, accidentul s-a produs în satul Popeşti, comuna Tetoiu, după ce un autoturism a lovit un cap de pod.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea a intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cea de descarcerare.

În urma impactului, două persoane au murit, fiind vorba despre un copil în vârstă de patru ani şi de un tânăr de 19 ani.

Un alt adult - şoferul, în vârstă de 34 de ani - a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, iar o altă persoană a fost descarcerată de echipajul ISU, fiind predată apoi echipajului de pe elicopterul SMURD chemat la locul accidentului.

Acolo a ajuns şi mama copilului decedat, care a făcut un atac de panică, primind îngrijiri de la echipajul SMURD.

Toate persoanele din maşină sunt din Tetoiu şi, potrivit primelor informaţii, sunt membri ai aceleiaşi familii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.