Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Prahova, chemat, luni dimineaţă, să intervină în sprijinul unui bărbat care ar fi fost intoxicat cu etanol, în faţa unui magazin din Ploieşti, a fost atacat de către individ. Acesta a îmbrâncit-o pe asistentă şi a tăiat, cu un cuţit, una dintre anvelopele autospecialei medicale, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă anunţând Poliţia despre acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Poliţia Judeţeană Prahova informează că, la controlul corporal făcut asupra bărbatului care a agresat echipajul medical, au fost găsite trei cuţite, despre care se presupune că bărbatul le-a furat dintr-un magazin. El este cercetat penal pentru distrugere şi furt.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Incidentul a avut loc luni dimineaţă, în faţa unui magazin din zona de vest a Ploieştiului.

La ora 05:58, o persoană a sunat la 112 anunţând că pe o bancă se află un bărbat de aproximativ 30 ani  care ar putea fi intoxicat cu etanol.

”La locul solicitării a fost trimisă o ambulanţă tip B2 cu asistent si ambulantier. Pacientul a refuzat asistenţa medicală şi a devenit agresiv, atât verbal cât si fizic cu echipajul SAJ. Acesta a ameninţat membrii echipajului un corp ascuţit-tăios pe care ulterior l-a folosit tăierea anvelopei dreapta spate a ambulanţei”, au transmis reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Surse din rândul acestora au precizat, pentru News.ro, că bărbatul, cel mai probabil un om fără adăpost, a îmbrâncit-o pe asistenta medicală care a încercat să îl ajute, dar femeia nu a fost rănită în urma incidentului.

La faţa locului, echipajul medical a solicitat intervenţia unui echipaj de poliţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.