Un incendiu puternic s-a produs, joi după-amiază, la sauna unui hotel din staţiunea mureşeană Sovata, un angajat fiind intoxicat cu fum şi având nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, Cristian Virag, a declarat, joi, pentru News.ro, că incendiul a izbucnit din cauze care nu sunt cunoscute încă în sauna unui hotel din staţiunea Sovata.

La faţa locului au fost mobilizate două echipaje de pompieri cu autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă care intervin pentru stingerea focului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit sursei citate, un angajat al unităţii turistice s-a intoxicat cu fum şi a necesitat îngrijiri medicale. 

Cristian Virag a mai precizat că incendiul izbucnit la centrul SPA a fost localizat, pompierii reuşind să oprească extinderea acestuia.

La ora transmiterii acestei ştiri, se intervine pentru stingerea ultimelor focare care ard mocnit.

Potrivit sursei citate, în urma incendiului a ars aproape în întregime complexul SPA, o clădire separată de hotel, fiind nevoie de evacuarea mai multor turişti care se aflau în imobil.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.