Un accident în care au fost implicate trei autoturisme având la bord în total 10 persoane a avut loc duminică în localitatea Sântimbru, din judeţul Alba, fiind activat planul roşu de intervenţie. Acesta a fost însă dezactivat după ce a fost evaluată starea victimelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii, 10 persoane au fost rănite. Nouă dintre acestea au fost transportate la spital, şase având leziuni minore. Pentru o persoană implicată în accident nu se impune transportul la spital.

La faţa locului au fost trimise o unitate de terapie intensivă SMURD, cinci echipaje medicale SMURD şi SAJ, o autospecială complexă de stingere şi descarcerare şi un echipaj de descarcerare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alina Marescu, a declarat pentru News.ro că planul roşu de intervenţie în situaţii de urgenţă a fost dezactivat după ce au fost evaluate starea victimelor şi gravitatea accidentului.
 
"Planul roşu a fost dezactivat. Au fost asistate la faţa locului şi ulterior transportate la spital 9 persoane, cu leziuni minore. Pentru o persoană implicată în accident, nu este necesar transportul la spital", a mai spus Marescu.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.