Unui bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani i s-a făcut rău, miercuri, în timpul conferinţei susţinute de Dr. Oz, la Sala Palatului din Bucureşti, iar specialistul american i-a sărit în ajutor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul nu şi-a pierdut cunoştinţa, dar acuza dureri în piept, iar Dr. Oz l-a ţinut de mână până la venirea unui echipaj de ambulanţă.

Bărbatul a fost masat pe braţe, iar medicul de pe ambulanţa Elena Maria Medical Care a spus că starea sa este stabilă şi că îl vor transporta la un spital, fără a da numele instituţiei.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

”Cred că va fi bine şi vă rog să fiţi calmi”, a spus Dr. Oz pe scena Sălii Palatului.

Doctorul Mehmet Oz susţine, miercuri, o conferinţă la Bucureşti, aflându-se pentru prima dată în România, iar de la ora 19.30, la Clubul Stejarilor va avea loc gala premiilor pentru excelenţă în domeniul sănătăţii şi al inovaţiei.

Mehmet Cengiz Oz s-a născut pe 11 iunie 1960, în oraşul Cleveland din statul american Ohio, iar la vârsta de şapte ani s-a hotărât să devină medic, fiind inspirat de tatăl său, care era chirurg al Centrului Medical Wilmington.

În anul 1994, Oz a înfiinţat Institutul de Cardiologie şi Medicină Complementară a Spitalului Presbitarian din New York, pe care îl conduce. El este, de asemenea, vicepreşedinte şi profesor la catedra de Chirurgie a Universităţii Columbia.

În anul 2009, în urma succesului înregistrat la emisiunile lui Oprah, Oz s-a oferit să fie co-producătorul unei serii de emisiuni televizate, ”The Dr. Oz Show”. Emisiunea i-a adus medicului trei premii Emmy consecutive şi se bucură şi în prezent de o audienţă uriaşă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.