Un număr de 12 persoane urmărite internaţional au fost aduse în ţară în urma misiunilor desfăşurate de poliţiştii români în ultima săptămână. Totodată, alte nouă persoane urmărite au fost predate statelor care au emis mandate de arestare pe numele lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, în perioada 6-13 decembrie, poliţiştii români au desfăşurat activităţi specifice procedurilor de extrădare şi predare în baza unui mandat de arestare, îndeplinind misiuni de aducere în România a 12 persoane urmărite din Marea Britanie (4 persoane), Belgia (1), Spania (3), Elveţia (1), Suedia (1), Franţa (1) şi Italia (1).

De asemenea, au fost predaţi către partenerii străini 9 urmăriţi internaţional, de către Germania (4), Italia (4) şi Austria (1).

În vederea continuării executării pedepsei în România, au fost aduse 11 persoane condamnate de Germania, Slovacia, Croaţia, Italia şi Ungaria.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.