Un bărbat de 52 de ani, din oraşul Aiud, judeţul Alba, care traversa strada neregulamentar, a murit miercuri seară, după ce a fost lovit de o ambulanţă care se afla în misiune şi care avea pornite semnalele acustice şi luminoase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, un bărbat în vârstă de 52 de ani a traversat neregulamentar o stradă din Aiud şi a fost lovit de o ambulanţă care se afla în misiune şi care avea pornite semnalele acustice şi luminoase.

Sursa citată a mai precizat că bărbatul a fost rănit grav, iar ulterior, înainte de sosirea echipajelor medicale care urmau să-l preia, acesta a murit.

Ambulanţa implicată în accident aparţine Serviciului Judeţean de Ambulanţă Alba şi era în misiune.

Din cauza accidentului, circulaţia pe drumul naţional 1 (E81) între Sebeş şi Turda, în dreptul oraşului Aiud, a fost blocată pe ambele sensuri, iar traficul urmează să fie reluat după ce vor fi terminate cercetările la faţa locului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.