Magistraţii Tribunalului Sibiu au confirmat, sâmbătă, mandatul de arestare emis în lipsă pe numele unuia dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner. Acesta a fost adus în ţarăm în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Procedura de extrădare a fost finalizată pentru unul dintre inculpaţii din cazul Kreiner. În cursul zilei de astăzi inculpatul a fost prezentat în faţă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu”, a transmis, sâmbătă, Parchetul de pe lângă Tribunaşul Sibiu.

Sursa citată a  precizat că judecătorul a dispus confirmarea arestării preventive dispuse în lipsă şi a mandatului de arestare.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Unul dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner a fost adus în ţară, în noaptea de vineri spre sâmbătă, din Marea Britanie, a anunţat ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu.

Magistraţii din Sibiu au emis în 19 noiembrie mandate de arestare preventivă în lipsă pe numele a trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, aceştia fiind daţi în urmărire de poliţişti: Zuleam Costinel Cosmin, Ghiţă Laurenţiu şi Minae Marian Cristian.

Minae Marian Cristian, născut la Bechet şi domiciliat în Zaval, judeţul Dolj, Ghiţă Laurenţiu, tot cu domiciliul la Zaval, şi Zuleam Costinel Cosmin, domiciliat în Horezu Poienari, judeţul Dolj, au pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru omor calificat şi câte două infracţiuni de tâlhărie calificată.

Minae Cristian Marian a fost depistat în Irlanda de Nord, iar Ghiţă Laurenţiu în Scoţia.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.