Prefectura Bucureşti anunţă, marţi seară, că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a intervenit în 288 de situaţii generate de furtună. 92 de maşini au fost avariate, iar o persoană a fost rănită de o creangă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere fenomenele meteorologice de intensificări susţinute ale vântului înregistrate la nivelul Municipiului Bucureşti, în cursul zilei de astăzi, în intervalul 08:00 – 18:00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a raportat 288 de intervenţii”, a transmis, marţi seară, Prefectura Bucureşti.

S-a intervenit la:

-       194 degajări de copaci,

-       92 autoturisme afectate,

-       45 degajări bucăţi de tablă,

-       9 stâlpi,

-       2 corturi electorale luate de vânt,

-       15 degajări bucăţi tencuială,

-       2 panouri publicitare,

-       10 acoperişuri,

-       13 alte tipuri de intervenţii.

-       1 persoană rănită  de o creangă.

”Precizăm că, în perioada 2022-2023, la Primăria Municipiului Bucureşti au fost depuse 7.677 de solicitări pentru obţinerea avizelor de toaletare/defrişare, fiind emise 1.406 avize, dintre care doar 208 în anul 2023, a mai transmis Prefectura Bucureşti.

La rândul lor, oficialii ISU Bucureşti-Ilfov au precizat că 29 de intervenţii au fost în Ilfov. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.