Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată de către Poliţia Locală, cu privire la faptul că, un bărbat i-a apelat telefonic, invocând faptul că a amplasat mai multe dispozitive explozive, atât în incinta unui centru comercial, din Sectorul 2, cât şi într-o zonă publică din Sectorul 1 din municipiului Bucureşti.În urma controlului pirotehnic, din zona publică din Sectorul 1, s-a constatat faptul că aspectele semnalate nu se confirmă. În cursul zilei a mai avut loc o astfel de alertă, la un centru comercial din zona Băneasa, care s-a dovedit de asemenea a fi o alertă falsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La faţa locului,se află poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei.
 
De asemenea, s-au deplasat grupa pirotehnică din cadrul SIAS şi specialişti din cadrul SRI, pentru efectuarea de verificări specifice.
 
În urma controlului pirotehnic, din zona publică din Sectorul 1, s-a constatat faptul că aspectele semnalate nu se confirmă.
 
Cu privire la centrul comercial din Sectorul 2, sunt continuate verificarile de specialitate.
 
În cursul după-amiezii, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată de către Poliţia Locală, cu privire la faptul că, un bărbat a apelat telefonic Poliţia Locală, invocând faptul că a amplasat un dispozitiv exploziv în incinta unui centru comercial, din Sectorul 1 al municipiului Bucureşti.
 
Grupa pirotehnică, din cadrul SIAS, s-a deplasat la faţa locului. În urma verificărilor, alerta cu bombă nu s-a confimat.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.